Kereta Sewa Kelantan perkhidmatan 5 bintang dengan harga termurah

Kereta Sewa Kelantan dengan perkhidmatan 5 bintang? Ramai yang mengadu bila sewa kereta selalu dapat kereta yang model lama, berbau dan juga kereta yang tak di basuh. Terbantut perancangan awal untuk bersiar-siar dan bercuti di kelantan.

Kereta-Sewa-Kelantan-Murah-dan-Mudah

Teringin nak jalan-jalan pusing Kota Bharu tetapi tiada kereta yang sesuai? Nak jalan-jalan muat keluarga (Abang-abang, adik,kakak, makcik, pakcik, datuk, nenek, sepupu, sepapat bawa jalan-jalan ) tetapi kereta kecil?

Negeri Kelantan yang terkenal dengan keunikan bahasa, makanan yang sedap dan tempat bebas cukai menjadi tumpuan pelancong untuk melawat kelantan. Sumber dari Utusan Seramai 5.8 Juta jumlah pelancong yang datang melawat Kelantan sepanjang tahun 2016 sempena Tahun Melawat Kelantan pada tahun lalu meningkatkan permintaan kereta sewa selain daripada permintaan penduduk tempatan.

Kereta-Sewa-Kelantan-Gate

Perlu ke nak sewa kereta?

Permintaan kereta sewa yang semakin hari kian meningkat juga menjadikan pelanggan Kereta Sewa Kelantan terpaksa membuat tempahan awal walaupun kenderaan bertambah setiap bulan. Banyak sebab kenapa kereta sewa menjadi satu keperluan. Antara faktor dan sebab kenapa perlu menyewa kereta adalah:

 • Kereta tidakboleh digunakan untuk perjalanan jauh (tayar botak dan roadtax mati).
 • Kereta tidak diservis untuk perjalanan jauh.
 • Perlukan kenderaan yang lebih besar.
 • Kereta Masuk bengkel dan tiada kenderaan lain.
 • Jarang-jarang memerlukan kereta, lebih sesuai menyewa untuk mengelakkan pembaziran.
 • Kereta eksiden
 • Perlukan kereta yang lebih selesa dan Mewah.
 • Mencuba pelbagai jenis kereta.

Kereta Sewa Kelantan dengan Perkhidmatan 5 bintang

Syarikat Kereta Sewa Kelantan merupakan salah satu syarikat pengusaha kereta sewa terbesar di Kelantan. Selain menawarkan perkhidmatan Kereta Sewa Pandu Sendiri di Kelantan, syarikat Kereta Sewa Kelantan yang diuruskan oleh GO Rocket Travel and Tours ini menyediakan perkhidmatan sewa dengan pemandu. Jumlah staff yang ramai, terlatih dan berpengalaman menjadikannya njadi pilihan utama sekiranya memerlukan kereta sewa di Kelantan. Kelebihan menyewa dengan  Go Rocket Travel and Tours adalah:

 • Khidmat penghantaran di seluruh Kelantan.
 • Kereta yang sentiasa didalam keadaan bersih dan wangi.
 • Kereta yang selesa dan Mantap.
 • Terdapat banyak pilihan kereta.
 • Kupon diskaun dan hamper penghargaan kepada pelanggan.
 • Khidmat bantuan 24 jam di seluruh Semenanjung Malaysia.
 • Insuran untuk kenderaan juga disediakan.

Kereta-Sewa-Kelantan-Axia

Pelbagai jenis kereta sedia untuk disewa dengan Kereta Sewa Kelantan

Terkenal di Kelantan sebagai Syarikat kereta sewa terbesar dengan pelbagai jenis kenderaan, Kereta Sewa Kelantan menawarkan pelbagai jenis kenderaan dari jenis Kompak, Sedan, MPV, Van dan juga kereta MPV Mewah.

Kereta-Sewa-Kelantan-Nabil-Ahmad
Eh, Nabil Raja Lawak ker tu?

Kereta Sewa Kelantan amat menyokong Perodua kerana sememangnya kereta perodua adalah kereta yang terkenal dengan minyak yang jimat dan keselesaan setaraf dengan jenama lain. Dengan Kereta Sewa Kelantan, pelanggan dapat membuat pilihan kereta perodua iaitu Perodua Viva, Axia, Myvi, Bezza dan juga Alza. Disini, pelangan boleh memilih untuk menyewa mengikut keperluan. Untuk pelanggan yang ingin menyewa dengan bajet yang terhad, Axia dan Viva menjadi pilihan dengan kadar sewaan sehari RM 110 dan RM20. Namun, Perodua Myvi masih menjadi pilihan kerana prestasi yang mantap dan minyak yang jimat. Kadar sewaan untuk Myvi adalah RM 150 sehari. Bagi yang memerlukan bonet dan inginkan kereta jenama perodua, Go Rocket Travel and Tour juga menyediakan khidmat sewaan Produa Bezza dengan kadar Sewaan sehari RM150. Perodua Alza menjadi pilihan “Family” yang ingin bercuti dan memerlukan MPV bajet.

Harga yang murah dan berpatutan

Kereta-Sewa-Kelantan-Parking

Hanya ditawarkan oleh Kereta Sewa Kelantan, Volkswagen Golf menjadi permintaan yang hangat kerana enjin yang dikuasakan oleh turbo dengan keselesaan bertaraf kereta eropah buatan Jerman. Kadar sewaan untuk Volkswagen Golf adalah berbaloi kerana harga sewaan Sehari dengan RM350, bagi pelanggan yang ingin merasai Volkswagen golf dengan lebih lama, kadar sewaan seminggu adalah RM2500 dan kadar sewaan sebulan menjadi RM170 sehari.Kereta-Sewa-Kelantan-Golf-dan-Alza

 

Kereta dengan bonet juga menjadi permintaan dari pelanggan. Selain dari Perodua BEzza, disini juga ada menyediakan khidmat sewaan Proton Saga FLX SE. Dengan kapasiti enjin 1.6, pelanggan dengan keperluan memilih Proton Saga kerana bonet yang lebih luas berbanding Perodua Bezza. Ianya ditawarkan dengan kadar sewaan RM 130 sehari.Kereta-Sewa-Kelantan-Bezza

 

Selain dari pilhan MPV Alza, Toyota Avanza juga ditawarkan. Terkenal dengan ketahan kerana buatan jepun, ia boleh disewa dengan harga RM 200 sehari.

Kereta-Sewa-Kelantan-Hiace

Di Kelantan, bila tiba musim kenduri permintaan untuk van adalah amat tinggi. Oleh itu, Go Rocket juga menyediakan perkhidmatan sewa Van jenis Toyota Hiace dan Nissaan Urvan. Dengan kapasiti 10 seater dan 12 seater, jenis Van Toyota Hiace dan Nissan Urvan boleh disewa dengan kadar sewaan RM350/sehari. Bagi yang menginkan keselesaan dan kemewahan dengan kapasiti yang ramai, Hyundai Starex juga sedia untuk disewa dengan kadar sewaan Sehari RM550.

Kereta-Sewa-Kelantan-Starex

Apa yang menarik, Kereta Sewa Kelantan juga menyediakan perkhidmatan MPV Mewah. Berepa buah toyota Vellfire sedia untuk disewa dengan pilihan warna Hitam dan Putih sesuai untuk majlis rasmi atau membawa VVIP ketika melawat atau mesyuarat di Kelantan. Ditawarkan dengan model oliot seat, Electric Seat serta sunroof dan Moonroof, kadar sewaan adalah RM700 sehari. Bagi specs yang rendah ianya boleh disewa dengan sewaan RM 550 sehari.

Kereta-Sewa-Kelantan-Vellfire

Kereta-Sewa-Kelantan-Pilot-Seat

Apa kata pelangan yang pernah menyewa dengan Kereta Sewa Kelantan

Setelah beroperasi selama tiga tahun, pelanggan masih lagi setia. Ini kerana perkhidmatan yang ditawarkan adalah bertaraf lima bintang. Antara review2 positif yang kami terima adalah:

Kereta-Sewa-Kelantan-review-google  Kereta-Sewa-Kelantan-review-Facebook    Kereta-Sewa-Kelantan-review-google-2 Kereta-Sewa-Kelantan-review-Facebook-3   Kereta Sewa Kelantan-review-google-1

Cara membuat tempahan kenderaan dengan Kereta Sewa Kelantan

Syarikat kami boleh dihubungi melalui.

Alamat:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd

PT695 Jalan Bakti,

Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang

18500 Machang. Kelantan

Tel: 016 7508833

website : www.roketholidays.com

Kereta-Sewa-Kelantan-murah-dan-mudah 2

blog : www.keretasewamachang.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *