Kereta Sewa Kota Bharu Murah

Adakah anda mencari perkhidmatan Kereta Sewa Kota Bharu Murah, di Kelantan? Jika jawapan anda “Ya”, maka terdapat sebuah syarikat sewa kereta ini yang memberikan perkhidmatan kereta sewa murah, memberikan perkhidmatan terbaik, jaminan kenderaan selamat dipandu, jaminan kenderaan dalam keadaan bersih dan wangi dan jaminan kepuasan pelanggan.

Tapi, sebelum itu,

Kelantan Darul Naim adalah sebuah negeri yang teletak di pantai timur Semenanjung Malaysia, yang juga dikenali sebagai negeri Cik Siti Wan Kembang dan Serambi Mekah. Kelantan adalah salah satu negeri yang menjanjikan destinasi perlancongan yang menarik, iaitu kaya dengan pelbagai budaya dan makanan tradisional yang lazat serta mempunyai pantai yang menarik.

Kota Bharu ialah ibu negeri bagi negeri Kelantan, yang mana di bandar inilah paling banyak lokasi pelancongan yang boleh dinikmati. Di sekitar Kota bharu, anda boleh menikmati keindahan pantai (Pantai Cahaya Bulan), beranika jenis makanan yang lazat, membeli belah (Pasar Siti Khadijah, Bazar Tok Guru dan Wakaf Che Yeh), tempat-tempat menarik (Menara Rehal dan Menara Jam Tambatan Diraja) dan melawat tempat-tempat bersejarah (Istana Jahar, Memorial Perang Dunia Kedua dan Muzium Islam). Dengan hanya berbekalkan aplikasi seperti waze di telifon pintar dan sedikit kajian berkaitan tempat yang anda ingin lawati, sudah cukup untuk anda menikmati dan melancong di kawasan sekitar Kota Bharu walaupun tanpa jurupandu pelancong.

Soal penginapan dan pengangkutan anda tidak perlu risau, kerana terdapat banyak homestay, chalet, hotel dan resort di sekitar Kota bharu yang sentiasa sedia menerima kunjungan tetamu. Malah untuk pengangkutan pula, terdapat perkhidmatan kereta sewa sebaik sahaja mendarat di lapangan terbang Kota Bharu. Dengan adanya perkhidmatan sewa kereta, anda boleh membeli belah sehingga ke kawasan bebas cukai Pengkalan Kubor dan Rantau Panjang yang berdekatan dengan sempadan Malaysia-Thailand. Bagi peminat aktiviti luar pula, boleh juga cuba untuk mendaki Gunung Ayam dan Gunung Stong serta bermandi manda di Jeram, Linang, Jeram Pasu,Lata Rek, Lata Beringin dan Lata Hujan.

Kereta Sewa Di Kota Bharu

Bagi sesiapa yang datang ke Kota Bharu dengan kapal terbang melalui lapangan terbang Kota Bharu, anda boleh menggunakan perkhidmatan kereta sewa dan van sewa dari syarikat Go Rocket Travel & Tours Sdn. Bhd samada untuk melancong, menziarahi kawan-kawan atau saudara mara, mahupun atas urusan rasmi atau perniagaan. Perkhidmatan kereta sewa kota bharu murah ini bukan sahaja di Kota Bharu, malah melitupi seluruh kawasan Kelantan terutamanya di sekitar Machang, Tanah Merah, Pasir Puteh, Kuala Krai, Kota Bharu,Kubang Kerian, Pasir Mas, Jerteh, Besut, Bachok, Pulai Chondong, Kok Lanas, Ketereh, Melor, Pengkalan Chepa dan Lundang. Perkhidmatan Go Rocket Travel & Tours Sdn. Bhd bukan hanya tertakluk kepada perlanggan individu, malah termasuk golongan koprat samaada warganegara Malaysia mahupun dari luar Negara. Perkhidmatan sewaan kereta tersebut boleh dilakukan secara harian, mingguan ataupun bulanan bergantung kepada keperluan anda.

Kereta Sewa Kota Bharu Murah dan Mudah

Kereta Sewa Kota Bharu Dengan Pemandu (Car Rental With Chauffeur) Di Kota Bharu

Selain itu, kami juga menawarkan perkhidmatan kereta sewa dengan pemandu dengan harga berpatutan. Kesemua pemandu kami adalah yang terlatih, cekap dan penjaga yang sangat baik. Pemandu kami bukan hanya menjadi pemandu sahaja, malah mengambil berat keselesaan pelanggan disepanjang perjalanan. Harga yang ditawarkan merangkumi minyak, tol dan pemandu professional, serta dijamin kenderaan dalam keadaan yang sangat baik. Malah, setiap penumpang akan diberikan air mineral secara PERCUMA.

Kereta-Sewa-Kota-Bharu-Murah-Kelantan

Pulau Perhentian dan Kota Bharu Tour

Go Rocket Travel & Tours juga telah memperkenalkan pakej terbaru untuk pelanggan kami untuk menyewa kereta bersama-sama pemandu untuk perkhidmatan “pick up” dari lapangan terbang Kota Bharu ke Jeti Besut, terutamanya bagi yang ingin ke Pulau Perhentian. Selain itu, Go Rocket Travel & Tours juga menyediakan perkhidmatan ekslusif dengan pemandu ke destinasi terpilih, iaitu Pulau Melaka (kediaman bekas Menteri Besar Kelantan, Al-marhum Tuan Guru Nik Aziz serta kubur beliau Masjid Tok Guru terletak di belakang rumah mantan Menteri Besar Kelantan), Wakaf Che Yeh, Pasar Besar Siti Khadijah, Pantai Cahaya Bulan (PCB) dan Istana Jahar Batik Kelantan yang memukau pandangan.

Kereta Sewa Kota Bharu Murah Yang Disediakan

Go Rocket Travel & Tours menyediakan pelbagai jenis kereta/kenderaan yang boleh disewa, bergantung kepada keperluan pelanggan. Untuk pengetahuan anda, semua kereta kami adalah baru dan bertransmisi automatik. Di Antara model kereta/kenderaan yang disewakan adalah seperti berikut:

KERETA

 • Volkswagen Golf
 • Perodua Viva
 • Perodua Axia
 • Perodua Alza
 • Perodua Myvi
 • Perodua Bezza
 • Proton Saga 
 • Nissan Almeira

MPV

 • Perodua Alza
 • Toyota Avanza
 • Toyota Vellfire
 • Hyundai Starex
 • Proton Exora

VAN

 • Ford Spectron
 • Nissan Urvan
 • Toyota Hiace

Kenapa Harus Memilih Go Rocket Travel & Tours Untuk Kereta Sewa di Kelantan?

Go Rocket Travel & Tours memberikan perkhidmatan terbaik dan memuaskan dengan menyediakan kereta/kenderaan sewa yang selesa dan bersih untuk pelanggan, serta memastikan prestasi kereta pada keadaan terbaik demi keselamatan dan keselesaan pelanggan.

 • PENGHANTARAN

“Kami akan hantar kepada anda, anda tidak perlu risau”. Team Go Rocket Travel & Tours akan menyediakan perkhidmatan penghantaran kereta sewa ke mana saja lokasi yang pelanggan minta, samada dihantar ke airport Kota Bharu atau hotel sekitar Kota Bharu.

 • BERSIH

Kereta dicuci sebelum diterima pelanggan, dijamin bersih dan wangi untuk keselesaan para pelanggan

 • MANTAP

Prestasi kereta dalam keadaan terbaik dengan diselenggara mengikut jadual yang ditetapkan bagi mengelakkan kesulitan kepada pelanggan, seperti kejadian kereta tiba-tiba rosak dan tersadai di tepi jalan.

 • SELESA

Team Go Rocket Travel & Tours adalah yang terlatih bagi memastikan perkhidmatan dan layanan yang terbaik dan mesra kepada pelanggan kami.

 • PELBAGAI JENIS

Menyediakan pelbagai model kereta/kenderaan untuk pilihan pelanggan mengikut keperluan dan perancangan penggunaan kenderaan di Kelantan nanti

 • KHIDMAT PELANGGAN 24/7

Anda boleh menghubungi call center Go Rocket Travel & Tours untuk khidmat nasihat di talian +6016-7508833 pada bila-bila masa sekiranya berlaku sebarang kejadian yang tidak diingini sepanjang tempoh penyewaan kereta. Selain itu, perkhidmatan menunda kenderaan 24 Jam juga disediakan.

 • KUPON DISKAUN

Go Rocket Travel & Tours memberikan KUPON DISKAUN khas untuk pelanggan setia. Dengan menawarkan diskaun hebat untuk sewaan yang seterusnya jika berkunjung lagi ke Kelantan.

 

Kadar Sewaan Kereta Sewa Kota Bharu Termurah

 

Jangan ragu-ragu, jangan was-was untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa dari Go Rocket Travel & Tours. Dengan harga serendah RM50 sehari, anda mampu menikmati pengalaman perjalanan yang selesa, selamat dan lancar. Dengan harga yang berpatutan dan murah, anda mampu berjimat dan menggurangkan kos pengangkutan semasa melancong.

Untuk merasai perjalanan yang selesa, selamat dan lancar semasa kunjungan anda di Kelantan, hubungi segera Go Rocket Travel & Tours untuk perkhidmatan sewa kereta/kenderaan di sekitar Kelantan (Kereta Sewa Kota Bharu). Pejabat urusan Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd terletak di Machang, Kelantan, di hadapan Pasar Besar Machang, atas stesen teksi dan kereta sewa, bersebelahan stesen bas SKMK.

Untuk keterangan lanjut mengenai perkhidmatan kereta sewa murah dari Go Rocket Travel & Tours, sila layari laman sesawang www.keretasewamachang.com atau www.keretasewakb.com / www.kembarakhalifah.my atau boleh hubungi kami terus di:

Alamat:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd

PLot 303 kg pasir pekan,wakaf bharu,

16250 Tumpat,

Kelantan.

Tel: 016 7508833

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *