Kereta Sewa Pasir Mas – Kereta Sewa Kota Bharu

Siapa yang tidak kenal dengan daerah Pasir Mas yang juga merupakan salah sebuah daerah yang popular di negeri Cik Siti Wan Kembang ini. Pasir Mas merupakan bandar pentadbiran bagi jajahan Pasir Mas dalam negeri Kelantan. Menurut sejarah, kawasan Pasir Mas ini telah dibuka oleh Che Leh Ismail atau lebih dikenali sebagai Che Leh Tok Pendekar pada abad ke-14. Di Pasir Mas ini anda berpeluang melawat ke tempat – tempat yang menarik dan sudah semestinya setiap tempat yang dikunjungi mempunyai sejarahnya yang tersendiri. Dengan adanya syarikat kereta sewa Pasir Mas ini, ia memudahkan anda untuk bergerak dan melawat tempat – tempat menarik  sewaktu berada di negeri Kelantan ini.

Kereta Sewa Kota Bharu - murah

Antara tempat yang menarik di Bandar Pasir Mas ini ialah Dataran Air Muleh Pasir Mas, Taman Rekreasi Tengku Anis, Rantau Panjang, Masjid Bandar Pasir Mas dan banyak lagi. Pasir Mas sememangnya terkenal dikalangan penduduk tempatan dan juga sering menjadi tumpuan pelancong luar kerana di sini banyak perkara baru yang boleh anda terokai dan yang paling seronoknya kita dapat mempelajari bahasa yang di gunakan oleh orang Kelantan yang sangat unik.

Kelantan Lokasi Percutian Menarik di Malaysia

Anda tidak perlu risau jika anda datang melancong ke negeri Kelantan ini kerana sudah semestinya banyak tempat tinggal yang disediakan untuk para pelancong yang datang ke sini. Anda akan jumpa dengan pelbagai kemudahan hotel, chalet mahupun homestay  untuk dijadikan pilihan untuk bermalam di sini. Saya yakin anda pasti ingin luangkan masa lebih lama di sini.

Kereta-Sewa-Pandu-Sendiri-Kelantan

Selain itu, Pasir Mas ini juga ada menyediakan kemudahan menyewa kereta pandu sendiri. Salah satu syarikat kereta sewa yang ada di Pasir Mas ini ialah Go Rocket Travel & Tours Sdn Bhd. Syarikat ini juga merupakan antara syarikat yang sangat popular di kalangan penyewa kenderaan kerana perkhidmatan yang ditawarkan sangat memuaskan hati para pelanggan mereka.

Kereta Sewa Pasir Mas Kelantan

Banyak keistimewaan yang boleh anda perolehi apabila menggunakan khidmat penyewaan kenderaan dari syarikat ini. Syarikat Kereta Sewa Pasir Mas ini menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk semua peringkat iaitu pelanggan dari dalam mahupun pelancong dari luar negara. Anda sendiri boleh memilih kenderaan jenis yang bagaimana yang anda ingin gunakan mengikut keselesaan anda dan keluarga. Bayaran yang dikenakan juga sangat berpatutan mengikut berapa hari anda ingin menyewanya. Setiap kenderaan yang disediakan boleh disewa secara harian, mingguan atau bulanan pada kadar sewa yang mampu milik.

MPV Sewa Kota Bharu

Kereta Sewa Pasir Mas dengan Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd

Terdapat beberapa sebab utama yang berjaya menarik orang ramai untuk menjadikan syarikat Go Rocket Travel & Tours ini sebagai perkhidmatan kereta sewa di Pasir Mas ini. Antara sebabnya ialah:

Keselamatan

Keselamatan merupakan antara elemen penting yang dititikberatkan oleh syarikat ini kerana bagi mereka pelanggan adalah individu yang penting dan mereka harus menjaga kepentingan pelanggan dari semua aspek. Sebab itulah mereka akan sentiasa memastikan kenderaan berada dalam keadaan baik sebelum diserahkan pada pelanggan mereka. Mereka juga akan memastikan setiap kenderaan diselenggara mengikut jadual yang ditetapkan. Seluruh bahagian kenderaan akan diteliti bagi memastikan ianya berfungsi dengan baik dan selamat. Sudah pasti kita sebagai pelanggan juga inginkan yang terbaik sewaktu melancong tanpa ada apa-apa masalah pada kenderaan yang dinaiki.

Kepelbagaian

Syarikat kereta sewa ini menyediakan pelbagai jenis kereta yang boleh digunakan untuk pemanduan anda semasa di sini. Anda boleh pilih sendiri kenderaan yang anda inginkan mengikut bajet dan modal yang tersedia. Anda boleh lihat sendiri model kereta yang ditawarkan khas buat para pelanggan mereka. Syarikat ini juga ada menyediakan senarai harga mengikut jenis model yang diingini oleh penyewa. Jadi inilah peluang kita untuk merasai sendiri kereta- kereta yang diidamkan walaupun masih belum berpeluang untuk memilikinya tetapi yang penting kita dapat memandunya.

Kebersihan

Syarikat Go Rocket Travel & Tours sangat mementingkan kebersihan kenderaan mereka kerana bagi mereka keselesaan pelanggan adalah keutamaan mereka. Sebelum mereka menyerahkan kenderaan kepada pelanggan, mereka akan membersihkan kereta dengan sebaiknya dan kereta akan diserahkan kepada pelanggan dengan keadaan bersih dan wangi. Kita sebagai pemandu pasti akan lebih seronok untuk memandu kenderaan menuju ke destinasi yang ditetapkan.

Bonus, Kupon Diskaun

Kebiasaannya kita akan dapat harga murah atau diskaun apabila membeli pakaian tetapi ia agak pelik apabila diskaun diberi oleh syarikat kereta sewa ini kepada para pelanggannya. Bagi pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan sewa kereta Go Rocket sebelum ini, mereka akan mendapat diskaun istimewa untuk sewaan berikutnya. Jadi pastikan anda sentiasa menjadi pelanggan tetap mereka untuk mendapatkan harga yang lebih murah.

Apa Kata Pelanggan Kereta Sewa Pasir Mas

Anda juga boleh melihat banyak testimoni dari pelanggan – pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan sewa kereta melalui syarikat Go Rocket Travel ini di laman website mereka. Apabila anda melihat komen – komen positif dari pelanggan sebelum ini, pastinya anda akan lebih berkeyakinan untuk menyewa kenderaan dari syarikat ini.

Kereta Sewa Kota Bharu review google
Kereta Sewa Kota Bharu review Facebook 1
Kereta Sewa Kota Bharu review Facebook 2
Kereta Sewa Kota Bharu review Facebook 3

Ini adalah beberapa komen positif dari para pelanggan yang telah menggunakan khidmat sewa kereta dari syarikat Go Rocket Travel & Tours. Anda juga boleh rujuk senarai model kereta yang disediakan di laman website mereka bagi memudahkan anda membuat pilihan mengikut modal yang ada.

Jenis Kereta dan Harga Kereta Sewa Murah Pasir Mas

Di bawah ini merupakan senarai kenderaan yang ditawarkan untuk para pelanggan yang ingin mendapatkan khidmat dari syarikat ini.

Model Kereta Kelas Harian
(RM)
Minggu
(RM)
Bulan
(RM)
 Produa Viva (A) A 110 600 1500
 Volkswagen Golf TSI (A) C 350 2500 5000
 Produa Axia (A) A 120 650 1800
 Produa Axia SE (A) A 130 700 1900
 Proton Saga FLX (A) A 140 700 1900
 Produa Myvi (A) A 130 700 1900
 Produa Myvi X (A) A 140 750 1980
 Produa Myvi SE 1.5 (A) A 150 800 2000
 Produa Bezza Advance (A) A 150 800 2000
 Produa Alza (A) B 180 1100 2500
 Nissan Almera (A) B 200 1100 2700
 Hyundai Starex Royale (A) C 550 2800 7000
 Toyota Vellfire (A) – Standard C 600 3000 8000
 Toyota Vellfire (A)
Full Specs (Pilot seat, electric seat, sunroof and moonroof)
C 700 3500 9000
 Exora CFE Bold (A) B 250 1300 3000
 Ford Spectron (A) B 180 1100 2500
 Nissan Urvan (M) B 350 2500 5000
 Toyota Hiace (M) B 350 2500 5000

Jadi jangan lepaskan peluang untuk mencuba kereta – kereta sewa yang ditawarkan dari syarikat Go Rocket Travel & Tours ini. Semestinya anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan kerana mereka sentiasa menjaga hubungan baik dengan pelanggan dan yang paling penting mereka akan memastikan kenderaan yang disewakan berada dalam prestasi yang bagus dan sempurna untuk dipandu.

Jom Tempah Kereta Sewa Pasir Mas Sekarang

Anda boleh melihat sendiri maklumat – maklumat mengenai syarikat ini melalui website mereka iaitu www.keretasewakb.com. Anda juga boleh menghubungi mereka di talian 016 7508833. Bagi pelanggan yang duduk berhampiran dengan syarikat ini anda boleh lah ke alamat Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd PT695 Jalan Bakti, Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang, 18500 Machang Kelantan.

Syarikat kami boleh dihubungi melalui.

Alamat:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd

PT695 Jalan Bakti,

Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang

18500 Machang. Kelantan

Tel: 016 7508833

website : www.keretasewakb.com / www.keretasewamachang.com / www.kembarakhalifah.my

 

Kereta Sewa

Kereta Sewa

Leave a Replay

Follow Us

Kereta Sewa Kota Bharu Kelantan

Alamat Kota Bharu

Kereta Sewa Kota Bharu                    Lot 103 Jalan Masjid Baung Bayam,  15200 Kota Bharu, Kelantan

Alamat HQ:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd | 1207997-M(KPL/LN4615)
Lot 1303 Kampung Baru Kutan Pasir Pekan, 16200 Tumpat , Kelantan

Caw (Machang)
no pt2322, Lebuhraya Timur Barat, kampung membunga, 18500 machang

Tel: 016 7508833

Recent Posts