Pakej Kereta Sewa Kota Bharu

Kereta Sewa Kota Bharu GO Rocket Travel and Tours menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa, MPV Sewa dan Van Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan. Kereta Sewa Kota Bharu menyediakan perkhidmatan sewaan kereta di sekitar Kelantan dengan perkhidmatan penghantaran terutama di Machang, Tanah Merah, Pasir Puteh, Kuala Krai, Kota Bharu,Kubang Kerian, Pasir Mas, Pulai Chondong, Kok Lanas, Ketereh, Melor, Bachok, Jerteh, Besut, Pengkalan Chepa dan Lundang. Boleh dikatakan di seluruh Kelantan.
Kereta Sewa Kota Bharu - murah
Kereta yang kami ada semua nya AUTO untuk memberikan pemanduan yang selesa. Tetapi terdapat juga model Manual dan hanya ditawarkan sekiranya pelanggan mahukan kereta dengan transmisi manual.
Berikut merupakan senarai kereta kami dan harga.

Kereta Sewa Kota Bharu

VOLKSWAGEN GOLF

Kereta Sewa Kota Bharu - Volkswagen Golf

Volkswagen Golf TSI tahun 2015 ada diatawarkan di Kereta Sewa Kota Bharu. Volkswagen Golf Merupakan sebuah kereta Hatchback dengan enjin Turbo. Pemanduan yang selesa dan cemerlang menjadikan kereta ini pilihan pelanggan yang mahukan kereta dengan kuasa enjin yang mantap. Kereta import keluaran Jerman ini dilengkapi dengan sportrim asal 16 inci dan tinted jenama “LLUMAR.”

Pakej sewaan untuk kereta volkswagen golf ini adalah seperti berikut.

sehari : RM350

2 Hari : RM660

3 Hari : RM900

Seminggu : RM2100

Dua Minggu : RM4200

Sebulan : RM4850

PERODUA VIVA

kereta-sewa-perodua-viva-elite

Perodua VIVA merupakan sejenis kereta keluaran Perodua yang amat popular. Terkenal dengan harga yang murah dan mampu milik, kami juga menawarkan model ini untuk disewa. Perodua VIVA kami adalah model elite 1.0. Dengan minyak yang jimat, ianya sesuai untuk perjalanan dekat dan didalam bandar.

Pakej sewaan untuk kereta Perodua VIVA Elite adalah seperti berikut.

sehari : RM110

2 Hari : RM210

3 Hari : RM300

Seminggu : RM600

Dua Minggu : RM1200

Sebulan : RM1700

PERODUA AXIAPerodua Axia-Kereta Sewa Kota Bharu

Perodua Axia merupakan model kereta EEV pertama buatan Malaysia. EEV adalah bermaksud “Energy Efficient Vehicle” atau dalam bahasa melayu Kenderaan Jimat Tenaga. Perodua Axia merupakan kereta yang menjimatkan dari segi penggunaan petrol dan juga penyelengaraan. Ia amat sesuai untuk perjalanan di dalam bandar dan dekat-dekat. Malah ia masih releven untuk perjalan jauh. Dalaman Perodua Axia adalah lebih luas berbanding Perodua VIVA.

Pakej sewaan untuk kereta Perodua AXIA adalah seperti berikut.

sehari : RM120

2 Hari : RM230

3 Hari : RM330

Seminggu : RM650

Dua Minggu : RM1300

Sebulan : RM1800

PERODUA MYVIKereta Sewa Kota Bharu-Myvi Standard

Di Syarikat kami Kereta Sewa Kota Bharu, model yang paling banyak yang ditawarkan adalah Perodua Mvyi. Perodua Myvi merupakan model keluaran Perodua yang paling popular. Sudah lebih sejuta unit terjual di dalam Malaysia Sahaja. Mempunya rekabentuk luaran dan dalamam yang agak menawan, sudah tentu perodua myvi menjadi kereta pilihan utama bagi pelanggan kami. Enjin untuk perodua myvi standard adalah 1.3.

Pakej sewaan untuk kereta Perodua Myvi adalah seperti berikut.

sehari : RM130

2 Hari : RM250

3 Hari : RM360

Seminggu : RM700

Dua Minggu : RM1400

Sebulan : RM1900

PERODUA BEZZA

Kereta Sewa Kota Bharu-Bezza

Perodua Bezza merupakan model terbaru keluaran Perodua. Ia mula diperkenalkan pada tahun 2016 bulan Julai. Ianya merupakan kereta sedan pertama dari Perodua Malaysia dan dengan enjin EEV. Bagi yang memerlukan bonet untuk membawa “Family” kereta Perodua Bezza adalah amat sesuai dan ianya merupakan kereta yang paling sesuai untuk perjalanan jauh dan dekat dengan muatan ramai dilengkapi dengan “bonet”.

Pakej sewaan untuk kereta Perodua Bezza adalah seperti berikut.

sehari : RM150

2 Hari : RM290

3 Hari : RM380

Seminggu : RM750

Dua Minggu : RM1500

Sebulan : RM2000

PROTON SAGA FLXProton Saga FLX

Selain dari model-model keluaran perodua, syarikat kami kereta sewa Kota Bharu ada menyediakan perkhidmatan sewaan kereta sewa Proton Saga FLX model SE 1.6. Ianya juga merupakan model kereta sedan tetapi dengan enjin yang lebih lancar. Pemanduan yang agak seronok, Proton Saga FLX juga dilengkapi dengan bonet untuk memuatkan barang. Kereta yang amat sesuai untuk kegunaan keluarga.

Pakej sewaan untuk kereta Proton Saga FLX SE 1.6 adalah seperti berikut.

sehari : RM150

2 Hari : RM290

3 Hari : RM380

Seminggu : RM750

Dua Minggu : RM1500

Sebulan : RM2000

PERODUA MYVI XKereta Sewa Pandu Sendiri Kota Bharu-Myvi X

Model perodua lain yang kami tawarkan di Kereta Sewa Kelantan adalah perodua Myvi X. Berbeza dengan model standard, ianya adalah lebih selesa. Perbezaaan ketara adalah dari segi “bodykit” dimana model kereta Perodua Myvi X adalah sama dengan Perodua MYVI SE 1.5. Serlain itu, kemasan dalaman adalah hampir 100% sama. Steriung yang dilengkapi butang kawalan memudahkan perjalanan dan disertakan USB port untuk mengecas “handphone” atau untuk mendengar lagu dari “pendrive”.

Pakej sewaan untuk kereta Perodua MYVI X adalah seperti berikut.

sehari : RM140

2 Hari : RM270

3 Hari : RM380

Seminggu : RM750

Dua Minggu : RM1500

Sebulan : RM2100

PERODUA MYVI SE 1.5Kereta Sewa KB-Myvi SE

Antara model kereta sewa yang paling popular di syarikat kami adalah Perodua MYVI SE 1.5. Ianya menjadi model yang poaling popular kerana rekabentuk yang agak sporty dan enjin dengan cc yang besar iaitu 1.5 menjadikan ianya kereta yang sesuai untuk perjalanan jauh dengan keseronokan pemanduan. Perjalanan menjadi agak lancar dengan Perodua MYVI SE 1.5 ini. Berbeza dengan model Myvi standard dan Myvi PErmium X, ianya lebih mantap.

Pakej sewaan untuk kereta Perodua MYVI SE 1.5 adalah seperti berikut.

sehari : RM150

2 Hari : RM290

3 Hari : RM380

Seminggu : RM750

Dua Minggu : RM1500

Sebulan : RM2000

PERODUA AXIA SEKereta Sewa Kota Bharu Axia

Selain dari model standard, kami juga menawarkan model SE untuk jenis kereta Perodua Axia. Terdapat banyak perbezaan antara Perodua Axia Standard dengan Perodua Axia SE adalah dari segi “bodykit” dan juga kemasan dalaman. Perodua Axia SE adalah lebih “steady” kerana nampak “sporty dan garang. Tetapi enjin adalah sama. Ianya amat sesuai bagi yang inginkan perjalanan yang dekat tetapi mahu nampak lebih bergaya.

Pakej sewaan untuk kereta Perodua AXIA SE adalah seperti berikut.

sehari : RM130

2 Hari : RM250

3 Hari : RM360

Seminggu : RM700

Dua Minggu : RM1400

Sebulan : RM1900

Syarikat Kereta Sewa Kota Bharu boleh dihubungi melalui.

Alamat Kota Bharu

Kereta Sewa Kota Bharu

Lot 103, Jalan Baung Bayam

 15200 Kota Bharu, Kelantan

Alamat HQ:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd | 1207997-M(KPL/LN4615)
PT695 Jalan Bakti,
Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang
18500 Machang
Kelantan,

Tel: 016 7508833

website : www.roketholidays.com