Pakej MPV Sewa Kota Bharu

MPV Sewa Kota Bharu GO Rocket Travel and Tours menyediakan perkhidmatan MPV Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kelantan. MPV sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan. MPV Sewa KB menyediakan perkhidmatan sewaan kereta di sekitar Kota Bharu dengan perkhidmatan penghantaran terutama di Machang, Tanah Merah, Pasir Puteh, Kuala Krai, Kota Bharu,Kubang Kerian, Pasir Mas, Pulai Chondong, Kok Lanas, Ketereh, Melor, Bachok, Jerteh, Besut, Pengkalan Chepa dan Lundang.
MPV Sewa Kota Bharu
Boleh dikatakan di seluruh Kelantan. MPV yang kami ada semua nya AUTO untuk memberikan pemanduan yang selesa. Berikut merupakan senarai MPV Sewa kami dan harga.

MPV Sewa Kota Bharu

Perodua ALZAMPV-Sewa-Kota-Bharu-Alza

Selain dari menawarkan kenderaan jenis kompak dan sedan, Perodua juga ada mengeluarkan kereta jenis MPV Alza. Kami di MPV Sewa Kota Bharu menawarkan perkhidmatan sewaan MPV jenis Perodua Alza. Tempat duduk bagi Perodua Alza adalah 7 seater. Dilengkapi dengan enjin 1.5 sama seperti enjin Myvi SE, perodua Alza merupakan MPV terbaik untuk jenis keluarga yang mementingkan bajet tetapi mempunyai muatan yang lebih ramai. Selain itu, ianya merupakan MPV paling jimat minyak di malaysia.

Pakej sewaan untuk MPV Perodua Alza ini adalah seperti berikut.

sehari : RM180

2 Hari : RM350

3 Hari : RM510

Seminggu : RM1040

Dua Minggu : RM2100

Sebulan : RM2900

Toyota AVANZAMPV Sewa Kelantan-Toyota Avanza

Kami di MPV Sewa Kota Bharu juga menawarkan sewaan kereta jenis Toyota Avanza. Ianya adalah model import yang digemari oleh keluarga cina. Kelebihan Toyota Avanza berbanding Perodua Alza adalah saluran aircondnya yang keseleruhan sehingga ke tempat duduk belakang. Kadar sewaan bagi Toyota Avanza adalah sama dengan Perodua Alza.

Pakej sewaan untuk MPV Toyota Avanza ini adalah seperti berikut.

sehari : RM180

2 Hari : RM350

3 Hari : RM510

Seminggu : RM1040

Dua Minggu : RM2100

Sebulan : RM2900

Proton EZORAMPV Sewa Kelantan-Ezora

MPV Ezora adalah keluaran syarikat Proton dari Malaysia. MPV Proton Exora ini ada kelainannya. Diperkuat dengan sistem enjin Turbo, ianya memberi kelainan yang tersendiri di dalam kategori MPV yang kami ada. Ia sememangnya terbaik dalam kategori MPV, kerana dalaman yang lebih luas untuk memberi keselesaan kepada penumpang.

Pakej sewaan untuk MPV Proton Ezora ini adalah seperti berikut.

sehari : RM250

2 Hari : RM480

3 Hari : RM660

Seminggu : RM1400

Dua Minggu : RM2800

Sebulan : RM3300

Hyundai STAREXKereta Sewa Kota Bharu-Starex

Hyundai Starex menawarkan lebih kemewahan dan ciri-ciri praktikal, menjadikannya sebuah kenderaan yang sesuai untuk pelbagai aktiviti termasuk urusan mesyuarat dan perniagaan. Kerusi Swivel di barisan kedua merupakan pilihan tepat untuk urusan mesyuarat atau perbincangan perniagaan secara bersemuka. Barisan ketiga pula merupakan kerusi sliding dan kerusi tengahnya boleh diturunkan menjadi perehat tangan (armrest) untuk lebih ruang dan keselesaan. Dengan pelbagai fungsi-fungsi yang sangat praktikal, dilengkapi dengan 11 tempat duduk Kereta Sewa Starex sangat sesuai untuk disewa untuk kegunaan perseorangan, keluarga ataupun korporat.

Pakej sewaan untuk MPV Hyundai Starex ini adalah seperti berikut.

sehari : RM550

2 Hari : RM1000

3 Hari : RM1350

Seminggu : RM2800

Dua Minggu : RM5600

Sebulan : RM6980

Toyota VELLFIREMPV Sewa Kota Bharu Vellfire Murah

TOYOTA VELLFIRE merupakan edisi ‘sporty’minivan mewah yang dinaiktaraf dari Toyota Alphard dan dikeluarkan pada tahun 2006. Ia menjadi suatu kegilaan di Jepun bagi memiliki koleksi minivan mewah. Dilengkapi dengan 7 seater Pilot Seat, rata-rata pelanggan yang menyewa adalah dari golongan VIP untuk urusan mesyuarat atau perbincangan perniagaan secara bersemuka malah untuk kegunaan harian keluarga. Ia menjadi lambang prestige seseorang individu yang memakainya. Kebanyakan tokoh utama di Malaysia memilikinya. Antaranya adalah golongan kenamaan, menteri kabinet dan juga golongan artisan.

Pakej sewaan untuk MPV Toyota vellfire ini adalah seperti berikut.

sehari : RM600

2 Hari : RM1160

3 Hari : RM1680

Seminggu : RM3500

Dua Minggu : RM7000

Sebulan : RM8000

*Untuk model yang fullspec, sila hubungi kami untuk urusan harga.

Syarikat kami boleh dihubungi melalui.

Alamat Kota Bharu

Kereta Sewa Kota Bharu

Lot 13030 Kg Bharu Kutan ( Belakang Kdai Tayar )

Jalan Pasir Pekan ke Pasir Mas, Pasir Pekan 16250 Wakaf Bharu Kelantan

Alamat HQ:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd | 1207997-M(KPL/LN4615)
PT695 Jalan Bakti,
Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang
18500 Machang
Kelantan,

Tel: 016 7508833

website : www.roketholidays.com