Van Sewa Kota Bharu Pelanggan

Pakej Van Sewa Kota Bharu

Van Sewa Kota Bharu GO Rocket Travel and Tours menyediakan perkhidmatan Van Sewa dan juga Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Kota Bharu. Van sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan. Van Sewa Kota Bharu menyediakan perkhidmatan sewaan Van di sekitar Kelantan dengan perkhidmatan penghantaran terutama di Machang, Tanah Merah, Pasir Puteh, Kuala Krai, Kota Bharu,Kubang Kerian, Pasir Mas, Pulai Chondong, Kok Lanas, Ketereh, Melor, Bachok, Jerteh, Besut, Pengkalan Chepa dan Lundang.
Van Sewa Kota Bharu
Boleh dikatakan di seluruh Kelantan. Van yang kami ada semua nya baru untuk memberikan pemanduan yang selesa dan sesuai untuk perjalanan jauh dengan muatan yang ramai. Berikut merupakan senarai Van Sewa kami dan harga.

Van Sewa Kota Bharu

Toyota HiaceVan Sewa Kota Bharu-Hiace

Kami di Van Sewa Kota Bharu menyediakan khidmat sewaan Van Toyota Hiace.Kapasiti penumpang untuk Toyota Hiace adalah 12 orang. Untuk model yang terbaru bermula tahun 2016, model Toyota Hiace ditawarkan dengan penumpang 10 “seater”. Enjin Toyota Hiace dijana dengan enjin “2.5 Liter Diesel” dan ditambah kuasa dengan sistem pengecas turbo menjadikan Toyota Hiace sebagai pilihan rata-rata pelanggan kami.

Pakej sewaan untuk Van Toyota Hiace ini adalah seperti berikut.

sehari : RM350

2 Hari : RM660

3 Hari : RM900

Seminggu : RM2100

Dua Minggu : RM4200

Sebulan : RM4850

Nissan UrvanVan Sewa Kelantan-Nissan Urvan

Selain Toyota Hiace, syarikat kami Van Sewa Kota Bharu juga ada menyediakan Van Nissan urvan untuk disewa dengan kadar sewaan yang sama dengan Toyota Hiace. Kelebihan Nissan Urvan berbanding Toyota Hiace adalah kapasiti enjin yang lebih besar iaitu enjin diesel 3.0 dan jumlah penumpang yang lebih ramai. Bagi pelanggan yang mencari kapasiti penumpang untuk 12 seater dan 14 seater disarankan mencuba Nissan Urvan.

Pakej sewaan untuk Van Nissan Urvan ini adalah seperti berikut.

sehari : RM350

2 Hari : RM660

3 Hari : RM900

Seminggu : RM2100

Dua Minggu : RM4200

Sebulan : RM4850

Hyundai StarexVan Sewa Kota Bharu-Starex Royale

Hyundai Starex boleh dikatakan jenis kenderaan hybrid antara Van dan MPV. Ianya jenis Van keluaran Korea. Hyundai Starex menawarkan lebih kemewahan dan ciri-ciri praktikal, menjadikannya sebuah kenderaan yang sesuai untuk pelbagai aktiviti termasuk urusan mesyuarat dan perniagaan. Kerusi Swivel di barisan kedua merupakan pilihan tepat untuk urusan mesyuarat atau perbincangan perniagaan secara bersemuka.

Pakej sewaan untuk Van Hyundai Starex ini adalah seperti berikut.

sehari : RM550

2 Hari : RM1000

3 Hari : RM1350

Seminggu : RM2800

Dua Minggu : RM5600

Sebulan : RM6980

Ford SpectronVan Sewa Ford Spectron

Bagi yang ingin menyewa Van dengan bajet yang jimat, kami juga ada menawarkan sewaan Van Ford Spectron. Kadar sewaan adalah amat murah dan berpatutan dimana ianya sama dengan harga sewaan Alza. Jumlah tempat duduk bagi Van Ford Spectron adalah sebanyak 8 orang. Kelebihannya adalah ianya lebih luas dan sangat selesa dengan enjin petrol 1.8 dengan kawalan Auto. Ianya adalah lebih baik dari Van Vannette atau Ford econovan walaupun harga sewaan yang kami tawarkan adalah sama.

Pakej sewaan untuk Van Ford Spectron ini adalah seperti berikut.

sehari : RM180

2 Hari : RM350

3 Hari : RM510

Seminggu : RM1040

Dua Minggu : RM2100

Sebulan : RM2900

Syarikat kami Van Sewa Kota Bharu boleh dihubungi melalui.

Alamat Kota Bharu

Kereta Sewa Kota Bharu

Lot 13030 Kg Bharu Kutan ( Belakang Kdai Tayar )

Jalan Pasir Pekan ke Pasir Mas, Pasir Pekan 16250 Wakaf Bharu Kelantan

Alamat HQ:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd | 1207997-M(KPL/LN4615)
PT695 Jalan Bakti,
Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang
18500 Machang
Kelantan,

Tel: 016 7508833

website : www.roketholidays.com