Go-Rocket-Sewa-kereta-di-kelantan

Sewa Van Hiace Kelantan

Di Kelantan, keperluan untuk Sewa Van Hiace Kelantan adalah tinggi kerana kelebihan muatan yang ramai. Jika menyebut tentang van, perkara pertama yang muncul adalah Toyota Hiace kerana ianya amat popular dikalangan peminat Van di Malaysia.

Van-Sewa-Kelantan-Hiace-1

Di Kelantan, keperluan untuk Sewa Van  adalah tinggi kerana kelebihan muatan yang ramai. Jika menyebut tentang van, perkara pertama yang muncul adalah Toyota Hiace kerana ianya amat popular dikalangan peminat Van di Malaysia.

Sewa Van Hiace Kelantan Terbaik dalam Kelasnya

Sewa-van-hiace-kelantan

Toyota Hiace merupakan Van penumpang dan panel (untuk mengangkut barang) salah satu produk terbaik dari Toyota. Dengan bentuk lampu hadapan yang kukuh dan tingkap yang sporty, Van Hiace menjadi pilihan rakyat Malaysia untuk kategori Van. Dengan enjin  2.5 Diesel Turbo, ianya memberikan kepuasan pemanduan, kalau sekadar memanjat banjaran Titiwanangsa sambil berborak tanpa merasa kekurangan pecutan.

Sewa-van-hiace-kelantan-panel-meter

Sejak model Highroof diperkenalkan, model Toyota Hiace mengusai pasaran malaysia. Van yang agak praktikal untuk muatan yang ramai dan bahan api yang jimat.

Sewa-van-hiace-kelantan-power-window

Ciri-ciri keselamatan Sewa Van Hiace Kelantan juga dipertingkatkan dari segi:

 • Dual SRS Airbag System
 • Antilock Braking System (ABS)
 • Safety Brake Pedal
 • Reverse Sensor
 • Vehicle Security System (VSC)
 • Emergency Kit

Sewa-van-hiace-kelantan-airbag

Untuk pengetahuan, pengeluaran untuk Toyota Hiace di Malaysia telah diberhentikan sejak hujung tahun 2016 lagi atas sebab-sebab tidak dapat dipastikan. Tetapi ianya masih lagi available untuk dari kami.

Sewa Van Kelantan Perjalanan Jauh Dengan Muatan Ramai

Keperluan utama untuk menyewa Van di Kelantan adalah kerana kelebihannya dapat membawa muatan yang lebih ramai dari kenderaan biasa seperti kereta atau MPV. Antara keperluan biasa menyewa van adalah untuk majlis kenduri, dalam bahasa kelantan dipanggil “belarak”. Selain daripada itu, kebanyakan Syarikat yang membawa pekerja juga memerlukan Van Sewa untuk mengangkut pekerjanya. Ada juga memerlukan van untuk kegunaan membawa pelancong melawat Kelantan.

Sewa-Van-Hiace-Kelantan-Airport

Kenapa Sewa Van Hiace di Kelantan Kami Menjadi Pilihan

Perkehidmatan Sewa Van kami menjadi pilihan ramai pelanggan kerana:

 • Muatan yang ramai (10 Seater, 12 Seater, 14 Seater)
 • Van sewa yang mempunyai air-cond yang sejuk
 • Van sewa yang dibasuh terlebih dahulu, bersih dan selesa
 • Van dalam keadaan terbaik untuk kegunaan dekat mahupun jalan jauh
 • Jujur dan mengembalikan deposit
 • 24 jam bantuan kecemasan

Kadar sewaan Toyota Hiace dari Syarikat kami adalah RM350 untuk sewaan sehari. Bagi yang memerlukan untuk tempoh yang singkat, sewaan separuh hari adalah RM200 untuk 12 jam. Kadar sewaan yang lebih lama boleh dirunding dengan menghubungi terus talian +60167508833.

Sewa-Van-Hiace-Kelantan

Selain daripada Toyota Hiace yang Popular, Syarikat Sewa Van di Kelantan juga menyediakan sewaan Van model lain selain Toyota Hiace iaitu Nissan Urvan dan Hyundai Starex. Nissan Hiace mempunyai kapasiti penumpang seramai 12 dan 14 orang manaka Hyundai Starex tempat duduk sebanyak 12 orang. Hyundai Starex adalah lebih selesa dengan rupabentuk yang Mewah. Kadar sewaan masing-masing untuk Nissan Urvan dan Hyundai Starex adalah Rm 350(Urvan) dan Rm 550(starex)

Sewa Van Hiace Pandu Sendiri atau Dengan Pemandu

Van-Sewa-Kelantan-Pelancong

Kami merupakan pengusaha Van Sewa terbesar di Kelantan ada menawarkan perkhidmatan Sewa Van Hiace Kelantan. Diuruskan oleh syarikat Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd, perkhidmatan sewaan van kami meliputi seluruh Negeri Kelantan. Khidmat penghantaran juga disediakan bagi yang sukar untuk ke tempat kami kerana kami memahami keperluan pelanggan kami. Selain dari sewa pandu sendiri,  Sewa Van Kelantan juga menyediakan perkhidmatan sewaan dengan pemandu.

Jom Sewa Van Hiace Kelantan SEKARANG !

LOGO-Go-Rocket-Travel-and-Tours

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd

Kampung Membunga, Bersebelahan Pejabat Tanah Machang,

18500 Machang. Kelantan

Tel: 016 7508833

Website : www.kembarakhalifah.my

Blog : www.keretasewakb.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *