Van Sewa Kelantan

Memiliki kereta merupakan sesuatu keperluan untuk anda ke mana sahaja yang anda ingin tuju kerana kereta merupakan salah satu jenis pengangkutan asas yang digunakan untuk tujuan pekerjaan, perniagaan, bercuti, ataupun sekadar untuk pergi ke mana yang hendak dituju. Di Kelantan tidak kurang bezanya, ramai orang yang menggunakan kereta untuk keperluan harian mereka. Antara kebaikan untuk menggunakan kereta adalah masa perjalanan yang singkat dan anda akan terus ke tempat yang dituju. Terdapat pelbagai jenis kereta yang digunakan untuk tujuan-tujuan yang tertentu, seperti kereta sedan, estate, hatchback, van, pickup, pacuan 4 roda, SUV, MPV dan sebagainya.

Kereta-Sewa-Pandu-Sendiri-Kelantan

Sekiranya anda tidak mempunyai atau memiliki kereta, van atau sebagainya, satu cara adalah untuk mencari kereta atau van sewa. Kini mencari kereta atau van sewa menjadi suatu perkara yang biasa bagi mereka yang berhajat untuk travel bersama rombongan yang besar. Terutama sekali di Kelantan, van sewa di Kelantan kini menjadi satu perkhidmatan yang semakin lama dicari oleh mereka yang memerlukan servis van sewa tersebut. Terutama sekali sekiranya anda ingin menyewa van sewa di Kelantan untuk tujuan beriadah di sekitar negeri Kelantan bersama keluarga, atau anda ingin ke tempat-tempat yang menarik di negeri Kelantan seperti di Tasik Temenggor, Air Terjun Jelawang, Gunung Stong, Istana Jahar, Pasar Siti Khadijah dan sebagainya.

Kereta Sewa Van Sewa Machang – Van Sewa Kelantan

Kereta Sewa Van Sewa Machang, Kelantan merupakan salah satu syarikat yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa atau van sewa di Kelantan. Berpengkalan di Bangunan PKINK, Machang, Kelantan, syarikat ini bukan sahaja menawarkan van sewa di Kelantan tetapi juga pelbagai jenis kereta yang anda boleh sewa untuk apa sahaja tujuan, sama ada untuk pekerjaan ataupun untuk beriadah. Syarikat Van Sewa Kelantan Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd menyediakan perkhidmatan sewa kereta atau van sewa, dan juga menyediakan perkhidmatan kereta sewa sekali pemandu untuk pelanggan-pelanggan sama ada individu atau korporat, tempatan ataupun antarabangsa di seluruh daerah di negeri Kelantan. Pelanggan-pelanggan di Kereta Sewa Van Sewa Macang, Kelantan yang menawarkan kereta dan van sewa di Kelantan, boleh menyewa kereta, van atau sebagainya secara harian, mingguan mahupun bulanan.

Kereta Sewa Kota Bharu Murah dan Mudah

Syarikat Kereta Sewa Van Sewa Machang, Kelantan menawarkan pelbagai jenis kereta, van, kereta sub-compact, SUV, MPV dan sebagainya dan ianya bergantung kepada kehendak pelanggan. Setiap pelanggan mempunyai citarasa yang tersendiri dan terpulang kepada pelanggan atas kereta atau van sewaan yang akan dipilih. Mari kita lihat apakah jenis-jenis kenderaan yang ditawarkan oleh Syarikat Kereta Sewa Van Machang ini.

Model-model Kenderaan Kereta Sewa Van Sewa Machang – Kereta Dan Van Sewa Kelantan

Mari kita lihat apakah jenis kereta yang ditawarkan oleh Syarikat Kereta Sewa Van Sewa Machang yang pelanggan boleh tempah.

kereta-sewa-perodua-viva-elite

Perodua Viva (A)

Harian:            RM 110

Mingguan:       RM 600

Bulanan:          RM1,500

Salah satu pilihan yang bijak dan juga pilihan kegemaran yang ramai kerana saiznya kecil yang mampu “mencilok” trafik dan pada masa yang sama amat jimat petrol. Sesuai untuk membawa sehingga 4 penumpang, kereta Perodua Viva tetap menjadi satu ikon terutama sekali bagi golongan muda kerana ia mudah untuk dibawa ke mana-mana.

Kereta Sewa Kota Bharu - Volkswagen Golf

Volkswagen Golf TSI (A)

Harian:            RM 350

Mingguan:       RM 2,500

Bulanan:          RM 5,000

Volkswagen Golf merupakan satu pilihan bagi mereka yang mementingkan jenama, kerana jenama Volkswagen terkenal dengan kereta-kereta yang berprestasi tinggi. Menawarkan kelainan dari segi handling kereta, ia semestinya memberikan keunikan bagi mereka yang ingin memandu kereta ini.

Kereta Sewa Kota Bharu Axia

Perodua Axia (A) / Perodua Axia SE

Harian:            RM 120 / RM 130

Mingguan:       RM 650 / RM 700

Bulalan:           RM 1,800 / RM 1,900

Siapa yang tak kenal Perodua Axia? Dengan saiz ruang dalam yang setanding dengan Perodua Myvi dan juga digabungkan dengan pemanduan yang selesa, ia menjadi piiihan golongan pertengahan umur ataupun dengan mereka yang mempunyai keluarga yang kecil. Dengan rekabentuk yang menarik dan mampu dapat membawa 4 orang dengan selesa, siapa yang tak minat dengan Perodua Axia?

Proton Saga FLX

Proton Saga FLX (A)

Harian:            RM 140

Mingguan:       RM 700

Bulanan:          RM 1,900

 

Siapa yang tak kenal Proton Saga? Kereta sedan ini telah menjadi kereta yang amat diminati ramai kerana ia sesuai untuk membawa keluarga yang kecil, dengan menawarkan tempat duduk yang selesa untuk seisi keluarga dan juga antara kereta yang jimat minyak. Sesuai untuk dibawa bershopping.

Kereta Sewa Pandu Sendiri Kota Bharu-Myvi X

Proton Myvi (A) / Myvi X (A) / Myvi SE (A)

Harian:            RM 130 / RM140 / RM150

Mingguan:       RM 700  / RM750 / RM800

Bulanan:          RM 1,900 / RM 1,980 / RM 2,000

 

Perodua Myvi merupakan kereta yang mampu membawa 5 orang dengan amat selesa, juga merupakan kereta yang amat jimat minyak, namun ia tidak terlalu besar dan terlalu kecil, sesuai dan selesa untuk dibawa kemana-mana sahaja. Juga ia mempunyai ruang but yang luas untuk anda yang suka bershopping. Sesuallah bagi anda untuk anda membawa barang-barang yang banyak dengan kereta ini.

Kereta Sewa Kota Bharu-Bezza

Perodua Bezza

Harian:            RM 150

Mingguan:       RM 800

Bulanan:          RM 2,000

 

Kereta yang jimat minyak sehingga mampu mencapai 20km . Antara pilihan bijak bagi mereka yang mahukan kereta sedan tetapi dengan penjimatan seperti membawa kereta Perodua Viva.

MPV-Sewa-Kota-Bharu-Alza

Perodua Alza (A)

Harian:            RM 180

Mingguan:       RM 1,100

Bulanan:          RM 2,300

Salah satu daripada kereta-kereta bersifat MPV entry-level yang menjadi kegemaran ramai, Perodua Alza sesuai untuk anda yang mempunyai keluarga yang sederhana besar atau membawa rakan-rakan anda untuk travel bersama-sama anda. Kereta ini mampu membawa sehingga 7 penumpang, ia merupakan pilihan yang sesuai bagi anda yang mementingkan bajet serta penjimatan penggunaan petrol.

MPV Sewa Kelantan-Toyota Avanza

Toyota Avanza (A)

Harian:            RM 200

Mingguan:       RM 1,100

Bulanan:          RM 2,700

Toyota Avanza setara dengan perodua Alza bercirikan MPV tetapi dengan saiz kereta yang tidak begitu besar membuatkan ia selesa untuk dipandu dan pada yang sama boleh membawa muatan yang banyak, tidak kiran] untuk membawa penumpang ramai atau membawa barang-barang.

Kereta Sewa Kota Bharu-Starex

Hyundai Starex

Harian:            RM 550

Mingguan:       RM 2,800

Bulanan:          RM 7,000

Hyundai Starex merupakan MPV yang mampu memberikan keselesaan kepada pemandu dan juga penumpang dengan menawarkan ruang duduk yang luas dan selesa serta pemanduannya yang mantap dan lancar.

Van-Sewa-Kelantan-Vellfire

Toyota Vellfire (A) Standard / Full Specs

Harian:            RM 600 / RM 700

Mingguan:       RM 3,000 / RM 3,500

Bulanan:          RM 8,000 / RM 9,000

Anda inginkan keselesaan yang optimum? Toyota Vellfire ini menjadi pilihan anda. Tentu ramai yang sudah tahu dengan jenama Vellfire yang tidak ragu-ragu lagi menawarkan ruang duduk yang amat luas dan spacious. Walaupun mahal tetapi anda akan terjamin dengan pengalaman pemanduan yang amat selesa.

MPV Sewa Kelantan-Ezora

Exora CFE Bold (A)

Harian:            RM 250

Mingguan:       RM 1,300

Bulanan:          RM 3,000

Exora juga termasuk dalam kategori MPV dan boleh membawa sehingga 7 penumpang serta keselesaan pemanduan adalah hampir setaraf dengan Perodua Alza. Satu alternatif atau kelainan yang anda boleh pilih kerana jenama Nissan tergolong dalam kategori jenama kereta yang mempunyai reliability yang tinggi.

Van Sewa Ford Spectron

Ford Spectron (A)

Harian:            RM 180

Mingguan:       RM 1,100

Bulanan:          RM2,500

Ford Spectron tergolong dalam minivan atau minibus yang mana ia mampu membawa penumpang yang ramai dan sesuai untuk anda yang membawa kumpulan yang besar. Bagi anda yang memerlukan ruang duduk yang banyak, mampu memuatkan sehingga 12 penumpang.

Van Sewa Kelantan-Nissan Urvan

Nissan Urvan (M)

Harian:            RM 350

Mingguan:       RM 2,500

Bulalan:           RM 5,000

Tidak cukup dengan 12 penumpang? Ada satu pilihan minivan atau minibus iaitu Nissan Urvan, yang boleh membawa sehingga 14 penumpang! Wah, ni betul-betul nak bawa rombongan Cik Kiah nak jelajah negeri Kelantan ni!!

Van Sewa Kota Bharu-Hiace

Toyota Hiace (M)

Harian:            RM 350

Mingguan:       RM 2,500

Bulanan:          RM 5,000

Toyota Hiace juga tergolong dalam minivan atau minibus yang mana ia mampu membawa penumpang yang ramai dan sesuai untuk anda yang membawa kumpulan yang besar.

 

Testimoni Pelanggan Kereta Sewa Van Sewa Machang

Van Sewa Kelantan

Testimoni-Kereta-Sewa-Kota-Bharu-2Testimoni-Kereta-Sewa-Kota-Bharu Testimoni-Kereta-Sewa-Kota-Bharu-3Testimoni-Kereta-Sewa-Kota-Bharu-5 Testimoni-Kereta-Sewa-Kota-Bharu-4 Testimoni-Kereta-Sewa-Kota-Bharu-6Testimoni-Van-Sewa-Kelantan

 

Berikut adalah testimoni-testimoni yang diberikan kepada Kereta Sewa Van Sewa Machang, rata-ratanya semuanya berpuashati dengan perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat kereta sewa dan van sewa Kelantan ini. Mari kita lihat sebahagian daripada testimoni dan rating 5 bintang yang diberikan oleh pelanggan-pelanggan Van Sewa Kelantan.

Dapatkan Kereta Sewa Anda Sekarang Kereta Sewa Van Sewa Machang Van Sewa Kelantan

Untuk mendapatkan van sewa, kereta sewa, compact, sedan, SUV, MPV atau mana-mana jenis kenderaan yang memenuhi kehendak atau citarasa anda, datanglah ke Kereta Sewa Van Sewa Machang. Syarikat ini menawarkan perkhidmatan sewaan kereta di sekitar Kelantan terutama di Machang, Tanah Merah, Pasir Puteh, Kuala Krai, Kota Bharu, Kubang Kerian, Pasir Mas, Jerteh, Besut, Bachok, Pulai Chondong, Kok Lanas, Ketereh, Melor, Pengkalan Chepa dan Lundang. Anda juga boleh menempah van sewa, kereta sewa anda di Kelantan melalui tempahan laman web atau dengan menghubungi kami dengan telefon / WhatsApp +6016 750 8833.

Alamat Kota Bharu

Kereta Sewa Kota Bharu

Lot 13030 Kg Bharu Kutan ( Belakang Kdai Tayar )

Jalan Pasir Pekan ke Pasir Mas, Pasir Pekan 16250 Wakaf Bharu Kelantan

Alamat HQ:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd | 1207997-M(KPL/LN4615)
PT695 Jalan Bakti,
Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang
18500 Machang
Kelantan,

Tel: 016 7508833

Lokasi-Google-Maps-Kereta-Sewa-Kota-Bharu

Telefon:           +6016 750 8833

Website : http://roketholidays.com/

Laman web:    http://keretasewamachang.com/

Facebook:       https://www.facebook.com/Keretasewamachang/

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *