Van Sewa Kelantan Untuk Perjalanan Jauh dan Ramai

Van-Sewa-Kelantan-PelangganPening kepala bila tiba musim kenduri atau ingin bercuti ketika musim cuti sekolah. Kereta kecil tetapi ahli keluarga yang ramai membantutkan perancangan asal. Itulah apa yang diluahkan oleh pelanggan-pelanggan yang menyewa Van dan MPV dengan kami. Untuk perjalanan jauh dan dekat, Van Sewa Kelantan atau MPV Sewa Kelantan sedia membantu untuk menyediakan perkhidmatan sewa van pandu sendiri atau sewa dengan pemandu.

Van-Sewa-pasar-siti-khadijah-kelantanApa yang menarik di Kelantan?

Kelantan terkenal dengan negeri Serambi mekah dan keunikan bahasanya. Selain daripada itu negeri Kelantan sememangnya sinonim dengan masakan yang sedap tetapi sedikit manis. Salah satu kedai makan yang tersohor di Kelantan sekiranya pelancong atang adalah Nasi Ulam Cikgu yang menyajikan makanan tradisi Kelantan yang dihidangkan dengan budu. Pak Mat Sup Kepala Ikan dan Teh Tarik Madu juga agak dikenali oleh orang luar yang datang melawat kelantan kerana keenakan Sup Kepala ikannya dan Teh Tarik Madunya yang sedap.  Apa yang paling menarik di negeri Kelantan adalah tempat-tempat “shopping” seperti Pasar Siti Khadijah, Bazar Tok Guru, Zon bebas cukai Rantau Panjang dan yang terbaru AEON Mall.

Van-Sewa-kelantan-dengan-Pemandu

Kelebihan Menyewa dengan Van Sewa Kelantan

Syarikat Go Rocket Travel and Tour merupakan salah satu pengusaha Van Sewa terbesar di Kelantan. Dengan memiliki kapasiti jumlah Van yang banyak, disamping mempunyai lesen Pelancongan yang Sah dan berdaftar. Faktor lain adalah staff yang berpengalaman, Kenderaan yang sentiasa di selengara untuk memastikan sentiasa dalam keadaan selamat dan selesa, khidmat bantuan 24jam dengan cara menghubungi talian kecemasan kami di +6016 750 8833. Yang paling penting adalah Van kami sekiranya disewa boleh digunakan tanpa limit kilometer seluruh Malaysia.

Van Sewa Kelantan-Starex RoyaleBagi yang memerlukan pemandu, syarikat kami juga menawarkan perkhidmatan sewa dengan pemandu. Pemandu kami adalah terlatih dan berpengalaman. Bagi memberi kemudahan kepada pelanggan kami, kami juga menyediakan khidmat Penghantaran di seluruh Kelantan.

Van Sewa Kelantan-Pelancong Jepun
Wow, pelancong jepun ke tu? Arigato Gozaimaz.

Toyota Hiace dan Nissan Urvan Van Sewa Kelantan

Umum mengetahui jenis Van yang popular adalah keluaran dari jepun iaitu Toyota Hiace dan Nissan Urvan. Di Van Sewa Kelantan, kami sememangnya mempunyai kedua-dua jenis model yang popular ini untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. Antara model-model Van yang ditawarkan di Syarikat Van Sewa Kelantan ini adalah Toyota Hiace, Nissan Urvan dan Hyundai Starex ( Boleh dikategorikan sebagai Van Mewah atau MPV Mewah).

Van Sewa Kelantan-Hiace

 

Toyota Hiace

Toyota merupakan pengeluar kereta yang paling laris di Dunia tak terkecuali Malaysia. Kapasiti penumpang untuk Toyota Hiace adalah 12 orang. Untuk model yang terbaru bermula tahun 2016, model Toyota Hiace ditawarkan dengan penumpang 10 “seater”. Enjin Toyota Hiace dijana dengan enjin “2.5 Liter Diesel” dan ditambah kuasa dengan pengecas turbo menjadikan Toyota Hiace sebagai pilihan rata-rata pelanggan kami. Kadar sewaan untuk Toyota Hiace dari syarikat kami Go Rocket Travel adn Tours Sdn Bhd adalah bermula dari RM 350 Sehari, RM 2500 untuk seminggu dan Rm 5000 untuk sebulan.

Van-Sewa-Kelantan

Nissan Urvan

Pilihan lain selain daripada Toyota Hiace adalah Nissan Urvan. Nissan Urvan merupakan pesaing utama untuk Toyota Hiace. Kelebihan Nissan Urvan berbanding Toyota Hiace adalah kapasiti enjin yang lebih besar iaiti 3.0 dan jumlah penumpang yang lebih ramai. Bagi pelanggan yang mencari kapasiti penumpang untuk 12 seater dan 14 seater disrankan mencuba Nissan Urvan dengan kadar sewaan yang sama dengan Toyota Hiace iaitu bermula dari RM 350 sehari.

Van Sewa Kelantan-Starex

Hyundai Starex

Bagi pelanggan yang mempunyai bajet lebih, kami mencadangkan untuk memilih Hyundai Starex Royala. Dengan rekabentuk yang ekslusif dan tampak mewah, Hyundai Starex boleh memuatkan Seramai 12 orang. Dari segi keselesaan pemandu dan penumpang Hyundai Starex merupakan antara yang terbaik. Kadar sewaan untuk Hyundai Starex adalah bermula dari RM550 untuk tempoh sewaan sehari. Bagi yang ingin menyewa untuk jangkamasa lama sebagai contoh seminggu, harga sewaan Hyundai Starex adalah RM2800, manakala kadar sewaaan untuk sebulan adalah RM 7000.

Van Sewa Kelantan-Pelancong

Alamat pejabat Van Sewa Kelantan

Syarikat Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd yang menyediakan perkhidmatan Van Sewa di Seluruh Kelantan. Alamat pejabat adalah seperti berikut.

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd

PT695 Jalan Bakti,

Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang

18500 Machang. Kelantan

Tel: 016 7508833

website : www.roketholidays.com

blog : www.keretasewamachang.com

Sebarang tempahan boleh dibuat dengan menghubungi
atau
boleh whatsapp dengan klik link dibawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *